Νέα Κυκλάδων

Ο Δήμαρχος Μυκόνου εκπρόσωπος των 34 νησιωτικών Δήμων στην 5η συνεδρίαση του επιχειρησιακού προγράμματος Νοτίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Σύρο η 5η ετήσια συνεδρίαση της Επιτροπής παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Στη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπώντας τους 34 νησιωτικούς μας Δήμους.

Δευτέρα, 24/06/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Συνάντηση Δημάρχου Μυκόνου με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, συναντήθηκε με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Όλγα Γεροβασίλη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, για τα θέματα ασφάλειας που απασχολούν το νησί, ιδίως εν μέσω της τουριστικής περιόδου.Η συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, η οποία προγραμματίστηκε κατόπιν νέου αιτήματος του Δημάρχου Μυκόνου, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου με στόχο την πλήρη ενημέρωσή του αναφορικά με τις ενέργειες της Πολιτείας για την αναβάθμιση των πολιτικών για την ασφάλεια στο νησί.

Παρασκευή, 14/06/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Νέα χρηματοδότηση για το Δήμο Μυκόνου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της δράσης WiFi4EU

Ο Δήμος Μυκόνου στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών και υποδομών στο νησί συνεχίζει να πρωτοπορεί υλοποιώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Ψηφιακή Ενιαία Αγορά (Digital Single Market), που αφορά τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο για πολίτες και επιχειρήσεις.

Πέμπτη, 06/06/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Ανακοινώθηκε επίσημα η απόφαση του ΥΠΕΠΘ για την ίδρυση του νέου ημερήσιου γυμνασίου στην Άνω Μερά

Η ίδρυση του υπό ανέγερση Γυμνασίου της Άνω Μεράς, από το σχολικό έτος 2019-2020, αφού ολοκληρωθεί η δωρεά και η κατασκευή του, ανακοινώθηκε επίσημα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για το Δήμο Μυκόνου, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά, καθώς και για όλη την κοινωνία των Μυκονιατών η επίσημη απόφαση ίδρυσης του νέου Ημερήσιου Γυμνασίου αποτελεί μια ιστορική στιγμή στον τομέα της παιδείας και της εκπαίδευσης για το νησί μας.

Παρασκευή, 24/05/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Δήμος Μυκόνου υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο πολιτισμού & αθλητισμού και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τη συντήρηση, βελτίωση και προστασία των υποδομών και των μνημείων της Δήλου και της Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση και βελτίωση Υποδομών – Συντήρηση και προστασία μνημείων στις Νήσους Δήλο και Μύκονο».

Τρίτη, 21/05/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Δήμος Μυκόνου κατακύρωσε την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το έργο εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό του νησιού

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό του νησιού με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led.

Δευτέρα, 20/05/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Συνάντηση Δημάρχου με τους Βουλευτές Κυκλάδων του Σύριζα.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο Δημαρχείο Μυκόνου ανάμεσα στο Δήμαρχο κ. Κουκά και τους βουλευτές Κυκλάδων του Σύριζα κ. Συρμαλένιο
και κ. Συρίγο.

Πέμπτη, 18/04/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Συνάντηση Δημάρχου κ. Κουκά με την ένωση εφοπλιστών κρουαζιερόπλοιων και φορέων ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) με θέμα την κρουαζιέρα στη Μύκονο

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση του Δημάρχου κ. Κουκά με την Ένωση
Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) πραγματοποιήθηκε
στις 8/04/2019 στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με θέμα την κρουαζιέρα
στο νησί της Μυκόνου.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.
Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/04/2019 με την Ένωση
Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) στο κρουαζιερόπλοιο
CELESTYAL OLYMPIA με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Μυκόνου.

Παρασκευή, 12/04/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Επιτυχής ένταξη με χρηματοδότηση 150.000 ευρώ για το έργο του Δήμου Μυκόνου «Εφαρμογες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος της Μυκόνου»

Ακόμη μια επιτυχία του Δήμου Μυκόνου με την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου
«Εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού
αποθέματος της Μυκόνου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014 – 2020.

Πέμπτη, 11/04/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Δήμος Μυκόνου στην πρώτη γραμμή για την προστασία του περιβάλλοντος

Ο Δήμος Μυκόνου συμμετέχει επιτυχώς ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο BLUE ISLANDS με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης του όγκου των αποβλήτων που προκύπτουν από την κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών κατά τη τουριστική περίοδο.

Πέμπτη, 04/04/2019 - 14:29
Εκτυπώσιμη μορφή

Σελίδες

Εγγραφή στο Νέα Κυκλάδων