στε

Δυναμική παρέμβαση στο ΣτΕ για τα συμφέροντα των πολιτών της Μυκόνου

Στο Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, όπου εκδικάζονταν τρεις αιτήσεις ακυρώσεων για τη Μύκονο.

Η πρώτη αφορούσε την κοινή υπουργική απόφαση για την έγκριση χωροθέτησης Μαρίνας Σκαφών του επενδυτικού σχεδίου με την ονομασία «Τουριστική Ανάπτυξη στη Μύκονο», της BLUE IRIS Α.Ε στη θέση «Καραπέτης» στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς Δήμου Μυκόνου.

Τετάρτη, 15/02/2023 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Δήμος Μυκόνου προσέβαλε στο ΣτΕ, την απόφαση του ΥΠΕΝ που επιτρέπει την δόμηση ξενοδοχείων με στρατηγικές επενδύσεις

Ο Δήμος Μυκόνου κατέθεσε στο ΣτΕ, αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΥΠΕΝ που επιτρέπει την κατ΄ εξαίρεση κατασκευή τουριστικών μονάδων από εγκεκριμένους οργανωμένους τουριστικούς υποδοχείς (ΕΣΧΑΣΕ,ΕΠΣ), όπως σημειώνει, με ανάρτησή του στο FB, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ακολουθεί η ανάρτηση Κωνσταντίνου Κουκά:

Τετάρτη, 07/12/2022 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Αίτηση ακύρωσης του Δήμου Μυκόνου κατά του Προεδρικού Διατάγματος για την έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), όπου σήμερα συζητείται η αίτηση ακύρωσης του Δήμου Μυκόνου κατά του Προεδρικού Διατάγματος για την έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων, ώστε να αποτραπεί η κατασκευή τουριστικού χωριού στην περιοχή Καραπέτης, της Άνω Μεράς.

Τετάρτη, 05/02/2020 - 07:00
Εκτυπώσιμη μορφή
Εγγραφή στο στε