ΔΕΥΑΜ

Επίσκεψη του δημάρχου στα έργα που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ

Ξεκίνησαν τα έργα από τη ΔΕΥΑΜ με στόχο τη βελτίωση της ύδρευσης και της αποχέτευσης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού, ενόψει της τουριστικής σεζόν. Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στο σημείο και ευχαρίστησε τη ΔΕΥΑΜ για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων.

Η σχετική ανάρτηση του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά:

Τετάρτη, 23/02/2022 - 10:08
Εκτυπώσιμη μορφή

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Στην έγκριση για την εκπόνηση τριών νέων μελετών για τηναναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών προχώρησε το διοικητικόσυμβούλιο της ΔΕΥΑΜ.Συγκεκριμένα ψηφίσθηκαν ομόφωνα:1. Η εκπόνηση για οριστική υδραυλική μελέτη με τίτλο “ΕΠΕΚΤΑΣΗΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΡΑΓΚΑΣ-ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ-ΛΗΝΩ-ΓΛΑΣΤΡΟΣ- ΒΡΥΣΗ” από την ΔΕΥΑ Μυκόνου.2. Η εκπόνηση οριστικής μελέτης του έργου με τίτλο “ΕΠΕΚΤΑΣΗΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΒΟΘΩΝΑΣ”από την ΔΕΥΑ Μυκόνου.3.

Δευτέρα, 04/10/2021 - 17:37
Εκτυπώσιμη μορφή

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΥΑΜ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1000 m3 ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ»

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης τύπου αντίστροφης όσμωσης (R.O.) ελάχιστης παραγωγής 1000 m3 ημερησίως η κάθε μία.

Ειδικότερα, οι μονάδες αφαλάτωσης θα παράγουν 2.000 κυβικά την ημέρα πόσιμου νερού και θα συμβάλλουν σημαντικά στη διασφάλιση της απρόσκοπτης υδροδότησης του νησιού και θα εγκατασταθούν στο Παλιό Λιμάνι.

Παρασκευή, 09/07/2021 - 16:10
Εκτυπώσιμη μορφή

Ενημέρωση για την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων του Δήμου Μυκόνου

Νέα περιβαλλοντική κινητοποίηση πραγματοποιεί ο Δήμος Μυκόνου για το 2017, με σκοπό την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων του. Μέσα από σχετικά διαφημιστικά έντυπα/αυτοκόλλητα που διατίθενται στο κοινό, ενημερώνει τους κατοίκους και κυρίως τους επισκέπτες για έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους περιορισμού της κατανάλωσης του νερού από τους κατοίκους και κυρίως τους επισκέπτες του νησιού.

Τετάρτη, 09/08/2017 - 15:32
Εκτυπώσιμη μορφή
Εγγραφή στο ΔΕΥΑΜ