έργα

Στην τελική ευθεία το έργο για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεπαρακολούθησης ποσότητας και ποιότητας του νερού και ανίχνευσης διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μυκόνου

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την έναρξη ενός σημαντικού έργου για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης του νησιού, μετά από την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο σχετικό διαγωνισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μυκόνου.

Το έργο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση 12 Τοπικών Σταθμών Ελέγχου (ΤΣΕ) σε επιλεγμένα κομβικά σημεία του δικτύου ύδρευσης, που θα καταμετρούν συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο την πίεση και παροχή του νερού στους κύριους τροφοδοτικούς αγωγούς.

Πέμπτη, 23/07/2020 - 00:00
Εκτυπώσιμη μορφή

Ολοκληρώνονται τα έργα στον αερολιμένα Μυκόνου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της εταιρίας Fraport, το αεροδρόμιο θα παραδοθεί κανονικά προς χρήση στο επιβατηγό κοινό, την 30η του μηνός Νοεμβρίου.

Η επιφάνεια του διαδρόμου αντικαταστάθηκε από ένα νέο στρώμα ασφάλτου, υψηλής αντοχής, στο οποίο θα υπάρχουν οι απαραίτητες σημάνσεις, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις πιστοποίησης του EASA (European Aviation Safety Agency).

Τρίτη, 28/11/2017 - 09:00
Εκτυπώσιμη μορφή
Εγγραφή στο έργα