Συνάντηση του Δήμαρχου Μυκόνου με τον Συνάντηση του Δήμαρχου Μυκόνου με τον Υπουργό Τουρισμού

Εκτυπώσιμη μορφή
Κυριακή, 07/02/2021 - 00:00

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού Τόνια Ανδρόνικου συναντήθηκαν με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τη νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου με τους οποίους συζήτησαν θέματα τα οποία αφορούν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου

O δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη συμφωνήσαμε ότι, η προώθηση του εμβολιασμού στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και η ύπαρξη αρνητικού τεστ ως προϋπόθεση για την ελεύθερη μετακίνηση στη χώρα μας, θα συμβάλουν στην ασφαλή και ταχεία έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.
Από την πλευρά μου ενημέρωσα ότι με απόφαση του Δήμου θα πραγματοποιούνται μαζικά τεστ τους επόμενους δύο μήνες και επεσήμανα ότι θα μπορούσαμε να χρηματοδοτήσουμε με δημοτικούς πόρους επιπλέον ανάγκες, που θα προκύψουν από πιθανή επέκταση του προγράμματος εμβολιασμού στο νησί μας.
Επίσης ενημέρωσα για τη καμπάνια προώθησης της Μυκόνου στα διεθνή social media σε συνεργασία με την Marketing Greece , καθώς και τις καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για τη προσέλκυση του τουρισμού.
Ευχαριστώ τον Υπουργό και τη Μυκονιάτισσα νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί και με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Τουρισμού Τόνια Ανδρόνικου και πιστεύω ότι Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και τουριστικός κλάδος θα καταφέρουμε όλοι μαζί να έχουμε μια καλύτερη τουριστική περίοδο απ’ ότι πέρυσι.»