Ο Δήμος Μυκόνου αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές στο νησί

Εκτυπώσιμη μορφή
Τετάρτη, 21/04/2021 - 01:00

Ο Δήμος Μυκόνου με κύριο στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών ασφαλείας και πρόσβασης στις παιδικές χαρές του νησιού μας, ανακατασκευάζει και αναβαθμίζει τρεις από αυτέςδιαθέτοντας το ποσό των 420.000 ευρώ.

Ειδικότερα, πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν την αναβάθμιση και τη λειτουργική αποκατάσταση των χώρων αυτών, μέσω της τοποθέτησης νέου εξοπλισμού (όπως παιχνίδια, καθιστικά, κάδοι απορριμμάτων δάπεδα ασφαλείας, ξύλινης περίφραξης κ.λπ.), σύμφωνα πάντα με τις προϋποθέσεις, τα πρότυπα και τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

O Δήμαρχος Μυκόνου , Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά

«Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που παίρνει κάποιος όταν βλέπει τα χαμόγελα των παιδιών που απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις παιδικές χαρές στη Λάκκα και στους Μύλους, που αναβαθμίζουμε μέσω της τοποθέτησης νέου εξοπλισμού σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις, τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του Υπουργείου Εσωτερικών και της ΕΕ. Περισσότερες, καλύτερες και πιο ασφαλείς παιδικές χαρές, είναι μια επένδυση στο μέλλον και ένα σαφές δείγμα σεβασμού στη Μυκονιάτικη οικογένεια. Συνεχίζουμε..»