Η Μύκονος αποτελεί ένα πρότυπο γαστρονομικό προορισμό

Εκτυπώσιμη μορφή
Τρίτη, 05/04/2022 - 00:00

Η υποψηφιότητα 17 εστιατορίων της Μυκόνου στην απονομή βράβευσης του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού “Χρυσοί Σκούφοι 2022”, που διοργανώνεται στη χώρα με συνεχή παρουσία τα τελευταία 30 χρόνια, αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την πρωτοπορία του νησιού και στην γαστρονομία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και βέβαια στους βραβευθέντες, το Matsuhisa Mykonos, που τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο, καθώς και στα εστιατόρια Baos, Bill & Coo Gastronomy Project,Jackie O’ Beach, Kenshō Ornos Restaurant ,Kenshō Psarou Restaurant και Zuma που απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch.

Η φετινή εκδήλωση ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το στόχο του ΟΗΕ για τη μείωση των διατροφικών απορριμμάτων, διαμορφώνοντας το concept του μενού στην τελετή απονομής των βραβείων με τη λογική του Zero Food Waste.

Η Μύκονος χάρη στην υψηλή ποιότητα των επαγγελματιών του χώρου αποτελεί ένα πρότυπο γαστρονομικό προορισμό, που αναδεικνύει την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο και επιβεβαιώνει την ποιότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού.