Επίσκεψη Δημάρχου Μυκόνου στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ με τη βουλευτή κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιου και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Ζουγανέλη

Εκτυπώσιμη μορφή
Σάββατο, 12/03/2022 - 20:41

Τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκε Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκά μαζί με τη κα Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτή Κυκλάδων και τον Αντιδήμαρχο κο Μιχάλη Ζουγανέλη με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος της δημόσιας ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε χαρακτηριστικά:
« Η νέα τουριστική σαιζόν αναμένεται απαιτητική και το ζήτημα της ενίσχυσης του αισθήματος της δημόσιας ασφαλείας αυτονόητο. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού υπήρχε κατά κοινή ομολογία καλή αστυνόμευση σε όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο πρέπει να διασφαλιστεί και φέτος. Στο πλαίσιο αυτό επισκεφθηκαμε μαζί με τη κα Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων και τον Αντιδήμαρχο κο Μιχάλη Ζουγανέλη τον Υπουργό κ. Τάκης Θεοδωράκο και τον αρχηγό της Ελληνική Αστυνομία κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Η πρόθεσή τους, αλλά και ο σχεδιασμός που μας ανέφεραν μας κάνει αισιόδοξους. Εμείς από την πλευρά μας επαναλάβαμε την απόφαση να στηρίξουμε , όπως έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια το έργο και την προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.»