Βερώνης = Τοξικότητα

Εκτυπώσιμη μορφή
Παρασκευή, 08/09/2023 - 18:24

Από το Δεκέμβριο του 2021 η Δικαιοσύνη έχει καταστήσει ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τις μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Μυκόνου.

Με απόλυτο τρόπο και μετά από ενδελεχή και διπλή έρευνα η Ελληνική δικαιοσύνη με τελεσίδικη απόφαση έβαλε στο αρχείο τις καταγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Βερώνη για δήθεν παράνομες μεταδημοτεύσεις στις προηγούμενες εκλογές του 2019.
Συγκεκριμένα τόσο ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών όσο και ο Εισαγγελέας Εφετών, έκριναν την υπόθεση άνευ ουσιαστικού αντικειμένου να προχωρήσει περαιτέρω και την αρχειοθέτησαν ήδη από το 2021. Το γεγονός αυτό το γνωρίζει ο κύριος Βερώνης από τότε, αλλά δεν το δημοσιοποίησε ποτέ.
Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι ελέγχθηκαν όχι μόνο οι τρεις μεταδημοτεύσεις που αρχικά είχε καταγγείλει ο κ. Βερώνης, αλλά όλες οι μεταδημοτεύσεις χωρίς να βρεθεί απολύτως τίποτα μεμπτό.
Και τα ερωτήματα που παραμένουν είναι:
- Γιατί ο καταγγέλλων δεν ενημέρωσε την κοινή γνώμη για το αποτέλεσμα των ελέγχων;
- Γιατί ακόμα περισσότερο επιμένει σε νέες καταγγελίες;
- Δεν ήξερε, δεν καταλαβαίνει ή εσκεμμένα δυναμιτίζει τις επερχόμενες εκλογές με προφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες;
Τέλος επιφυλασσόμαστε ως προς τα νόμιμα δικαιώματα μας για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του κυρίου Βερώνη στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Παράλληλα ενημερώνουμε πως αντίγραφα εγγράφων με προσωπικά δεδομένα δεν παραδίδονται ως «κουρελόχαρτα» πολιτικής σκοπιμότητας, από την στιγμή που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τα εξετάσει επί τόπου στο αρμόδιο γραφείο.
Η λασπολογία, η καταγγελτική πολιτική, η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, η τοξικότητα, και η δυσφήμιση του νησιού, έχουν ονοματεπώνυμο : Χρήστος Βερώνης.
Η Μύκονος δεν γυρίζει πίσω.