· Δήμος Μυκόνου: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των δρόμων

Εκτυπώσιμη μορφή
Σάββατο, 13/08/2022 - 21:41

Ξεκίνησε - από επιστρώσεις και επισκευές σε δρόμους με χαμηλή κίνηση - τις εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου ο Δήμος Μυκόνου.
Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου ξεκίνησαν από τον Δήμο Μυκόνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, οι εργασίες ξεκίνησαν με επιστρώσεις και επισκευές σε δρόμους με χαμηλή κίνηση, λόγω της θερινής τουριστικής περιόδου. Όσον αφορά το υπόλοιπο οδικό δίκτυο, οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν από τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Κουκά:
«Ξεκινήσαμε (από επιστρώσεις και επισκευές σε δρόμους με χαμηλή κίνηση, καθότι Αύγουστος στο νησί) την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος οδοποιίας για την αποκατάσταση δρόμων, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα προηγούμενων μηνών.
Το πρόγραμμα, ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από ίδιους δημοτικούς πόρους. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες μέρες σε αντίστοιχους δρόμους.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας με υψηλή κυκλοφορία, οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο. Η οδική ασφάλεια και η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού στις προτεραιότητές μας.»