«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΔΚΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ 8-18 ΕΤΩΝ»

Εκτυπώσιμη μορφή
Πέμπτη, 24/06/2021 - 01:00

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον ΣύνδεσμοΕρασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΣΕΔΚΑΚΥΚΛΑΔΩΝ) θα διοργανωθεί το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP γιαπαιδιά και εφήβους 8-18 ετών, αθλητές ή μη, ανεξαρτήτωςεμπειρίας στο μπάσκετ.Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδομπάσκετ του Γυμνασίου στην περιοχή Βρύση, απογευματινές ώρες18:00-23:00 και όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπηλικίας, αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά τηνδιάρκεια του τριημέρου. Επισημαίνεται ότι στο 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP θαλάβουν μέρος οι:Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη (προπονητές)Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα(αθλητές)Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και στηνπεριγραφή του αγώνα της λήξης θα είναι ο Βασίλης Σκουντής.Στόχος του CAMP είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά πουασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό ναγνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από τα μάτια καταξιωμένων αθλητώνκαι προπονητών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό και ναμοιραστούν μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες.
Σε όλα τα παιδιά θα διατεθούν μπλουζάκια με το λογότυπο του campκαι αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής. Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα μέτραασφαλείας κατά του covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγήςτου. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:1. Υπεύθυνη δήλωση γονέα, 2. Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό και 3. Self Test για τον κορονοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι24 ώρες πριν την είσοδό του/της στο χώρο του γηπέδουμπάσκετ.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στησελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του ΔήμουΜυκόνου στο FB: www.facebook.com/mykonosculture, Instagram.com/Mykonos_Basketball_Camp και στο www.mykonos.gr.Πληροφορίες στο 22893 60140 καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00 – 15:00.Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στοculture@mykonos.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. O αριθμόςτων συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγωCovid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.